Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stworzy ktoś launcher pod serwer z modami.

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam launcher mastera, który ... tak oczywiście, napisze launcher ;D

Launcher pod jeden serwer, z możliwością aktualizacji plików itp...

...jakoś się dogadamy... / /mpc priv, skype: piranessi1

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Launcher można samemu wykonać wystarczy poczytać internety taki podstawowy zrobisz są nawet poradniki na yt np: za pomocą visual basic 2010/2012

natomiast jakiś zaawansowany, oraz do niego grafikę itp. no to trzeba trochę posiedzieć.

Opublikowano

Launcher można samemu wykonać wystarczy poczytać internety taki podstawowy zrobisz są nawet poradniki na yt np: za pomocą visual basic 2010/2012

natomiast jakiś zaawansowany, oraz do niego grafikę itp. no to trzeba trochę posiedzieć.

Szukam osoby, który zrobi to za mnie, obecnie sam moduję serwer, oraz tworze nową edycję minegrawd.pl, więc powiedzmy, że jestem bardzo zajęty, i nie posiadam tyle czasu, żeby na dniach wziąć się za zrobienie tego samemu.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Ja trz mogę ci zrobić ten launcher ale mam malutkie pytanko jaka wersja ?

Opublikowano

Ja ci mogę zrobić do każdej wersji, wyrobie się w 1h bez grafiki myślę że 3/4h z grafiką.

Jak coś pisz na gg : 48154821, skype : piotr.wanko1, e-mail : [email protected], pw. Myślę że co do wynagrodzenia do się dogadamy :) Więcej informacji pisz pod kontakt :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...